Γίνονται αποδεκτές παραγγελίες που αφορούν παραδόσεις προϊόντων εντός Ελλάδας & Κύπρου.

Οι παραγγελίες στην Ελλάδα αποστέλλονται με μία από τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών. Υπάρχει το ενδεχόμενο στην Ελλάδα οι δυσπρόσιτες περιοχές να εξυπηρετούνται από το τοπικό Ταχυδρομείο.

Για παραγγελίες άνω των 50 € τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα είναι εντελώς δωρεάν. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει επιβάρυνση 5 € ανά αποστολή. Αντίστοιχα για την Κύπρο τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αγορές άνω των 100 € διαφορετικά υπάρχει επιβάρυνση 15 €.

Αναφορικά με την παράδοση, η εταιρεία μας σε συνεργασία με την συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη παράδοση των δεμάτων στην πόρτα σας. Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 24 – 48 ώρες.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν εμπίπτουν στον έλεγχο της εταιρείας. Ενδεικτικά, αναφέρονται καθυστερήσεις που μπορεί να οφείλονται σε απεργίες, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, ακραία καιρικά φαινόμενα (π.χ. απαγόρευση απόπλους των πλοίων από λιμάνια). Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

Παραγγελίες που λαμβάνονται Σάββατο και Κυριακή εκτελούνται την Δευτέρα. Όποιος πελάτης επιθυμεί να γίνει παράδοση το Σάββατο θα πρέπει να μας ενημερώσει και σε αυτή την περίπτωση τα μεταφορικά έξοδα ανέρχονται στα 8 ευρώ.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση πέραν του προβλεπόμενου χρόνου όπως επίσης και για την καθυστέρηση λόγο μη επαρκών στοιχείων του αποστολέα. Στην δεύτερη περίπτωση το αρμόδιο τμήμα θα έρθει απευθείας σε επικοινωνία με τον πελάτη, προκειμένου να διευθετηθεί άμεσα το ζήτημα.