Η So Chic αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη όσον αφορά την ενδεχόμενη τοποθέτηση ελαττωματικού προϊόντος στην παραγγελία σας και γι’ αυτό προχωρά στην αντικατάσταση του εφόσον η ενημέρωση από εσάς γίνει το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Εφόσον ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις ακολουθείτε την εξής διαδικασία:
i) Φωτογραφίζετε το προϊόν ώστε να φαίνεται ξεκάθαρα το ελαττωματικό του σημείο και αποστέλλετε την φωτογραφία με προσωπικό μήνυμα στο info@sochic.gr ή μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το τηλέφωνο +30 690 607 4336.
ii) Εφόσον η φωτογραφία αποδεικνύει πως ισχύουν οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για να οριστικοποιήσουμε την αντικατάσταση του.
iii) Σας αποστέλλουμε το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει μέσα στους προβλεπόμενους χρόνους παράδοσης της εταιρείας
iv) Παραδίνετε το ελαττωματικό προϊόν στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς τη στιγμή που θα σας δοθεί το νέο πακέτο. Το προϊόν θα πρέπει να αποστέλλεται εντός της συσκευασίας με την οποία παραλήφθηκε, ενώ η εσωτερική συσκευασία που κανονικά το συνοδεύει θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ).

Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Τα έξοδα της επιστροφής και της παραλαβής του νέου προϊόντος, λόγω ελαττωματικότητας του αρχικού προϊόντος, είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν επιβαρύνουν τον καταναλωτή. Η ΔΩΡΕΑΝ επιστροφή καλύπτει μόνο αποστολές εντός της Ελλάδας. Σε όλες τις περιοχές εκτός της Ελλάδας το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

Για λόγους υγιεινής επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε εσώρουχα, μαγιό, κάλτσες, καλσόν και σκουλαρίκια. Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή ώστε να μην υποστεί καμία φθορά.

Σε περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται όχι σε ελαττωματικότητα του προϊόντος αλλά σε αλλαγή μεγέθους, χρώματος ή κωδικού, το αίτημα σας μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον η ενημέρωση αλλαγής γίνει από εσάς το αργότερο εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου και μόνο εφόσον το επιστρεφόμενο προϊόν πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις επιστροφής. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνείτε στο τηλέφωνο +30 690 607 4336 προκειμένου να διευθετηθεί το αίτημα της αλλαγής σας.

Για κάθε αλλαγή που πραγματοποιείτε και δεν οφείλεται σε ελαττωματικότητα του αρχικού προϊόντος αλλά πρόκειται για αλλαγή σε μέγεθος, χρώμα, κωδικό ή άλλη αιτία επιβαρύνεστε 5€ με τα έξοδα αποστολής/αντικατάστασης.

Εφόσον το νέο προϊόν είναι χαμηλότερης αξίας το ποσό της διαφοράς θα πιστωθεί στο όνομα σας και θα αφαιρεθεί από μία μελλοντική παραγγελία. Αν το νέο προϊόν είναι μεγαλύτερης αξίας η διαφορά θα πληρωθεί στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφοράς με την παράδοση του νέου πακέτου.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση με νέο προϊόν, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων γίνεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής στην αποθήκη μας και πραγματοποιείται μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του πελάτη. Απαραίτητη προϋπόθεση ο πελάτης να ενημερώνει την So Chic μέσω email στο info@sochic.gr για τον αριθμό λογαριασμού του (IBAN), την τράπεζα στην οποία διατηρεί τον λογαριασμό και το όνομα του δικαιούχου. Για λόγους ασφαλείας, ο δικαιούχος ή συνδικαιούχος του αριθμού λογαριασμού, θα πρέπει να είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που επιλέχθηκε στα στοιχεία τιμολόγησης και αναγράφεται στην απόδειξη αγοράς.

Τα χρήματα της επιστροφής αφορούν μόνο την τελική αξία του προϊόντος και δεν περιλαμβάνουν τυχόν έξοδα αποστολής ή αντικαταβολής που έχουν χρεωθεί στην αρχική απόδειξη. Επιπλέον η εταιρεία βαρύνεται μόνο με τα δικά της τραπεζικά έξοδα.

Η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων αφορά μόνο επιστροφές που γίνονται λόγω ελαττωματικότητας του αρχικού προϊόντος.